Så fungerar Bookbeat!

 

Bookbeat steg 1 är att skapa ett konto. Detta gör du enklast via deras hemsida. När detta är gjort så börjar din kostnadsfria provperiod.

Den gäller i 14 dagar. Därefter kostar det 149 SEK/månad för att ha tillgång till alla ljudböcker på sajten.

 

bookbeat

Niclas Sandin, VD. Foto: Andreas Carlfors

 

När du är klar med ovanstående behöver du ladda ned appen. Här hittar du appen för iPhone och iPad:

bookbeat

Här hittar du appen för Android:

bookbeat

 

Så där ja! När du är fix och färdig med de två stegen ovan så är du ”all set”. Nu är det bara att börja lyssna (och läsa om man vill det!) så mycket man vill och orkar! På sajten finns det tiotusentals ljud- och e-böcker att välja bland.

Men det tar inte slut där! Om du vill dela konto med någon annan i din familj så är det inga som helst problem! Du kan lägga till extra profiler som då endast kostar 49 SEK/månad! Upp till 5 personer kan dela konto på detta sätt.

Du kan naturligtvis lyssna till alla böcker offline också. Det enda du behöver göra då är att ladda ned din bok när du har tillgång till internet. Det enda som sätter begränsningen för hur många böcker du kan spara är utrymmet på din telefon eller surfplatta.

Kom också ihåg att Bookbeat inte kör med några bindningstider. Det innebär i klartext att du när som helst kan avsluta ditt abonnemang. Så vad väntar du på? Ansök om din provperiod redan idag!

 

Prova Bookbeat gratis i 14 dagar!

 

bookbeat

 

Bookbeat

 

För att underlätta ditt val av ljudböcker hos Bookbeat har vi nedan listat de olika kategorier som finns att välja bland. Mycket nöje!

 

Barnböcker

Biografier

Engelska

Erotik

Fakta

Fantasy/Sci-fi

Finska

Klassiker & Poesi

Noveller

Personlig utveckling

Romance

Romaner

Spänning

Tyska

Ungdom/YA

 

Du kan också följa Bookbeat på olika sociala medier. Här har du länkarna dit:

 

 

 

 

 

Lite historia om Bookbeat

 

Bookbeat grundades under 2015 och ingår i Bonnierkoncernens affärsområde Bonnier Books. En mindre grupp användare fick testa tjänsten med start i november 2015, där feedbacken från denna grupp fick styra utvecklingen av appen. I februari 2016 lanserades denna tjänst på den svenska ljudboksmarknaden, tätt följd av Finland.

2017 blev man dessutom utnämnda till en av Sveriges 100 bästa sajter av tidingen InternetWorld. I nuläget har man sålunda kommit längst i Sverige och Finland. Men man är också aktiva både i Storbritannien och Tyskland. I Sverige är Bookbeat idag en av de ledande aktörerna, tillsammans med Nextory och Storytel, inom ljudboks- och e-boksmarknaden.